Turismul de la Marea Neagră - turism european

Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti” Constanța beneficiază în anul școlar 2019-2020 de un Proiect Erasmus+ intitulat „Turismul de la Marea Neagră - turism european” – nr. 019-1-RO01-KA102-061425. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană prin programul Uniunii Europene pentru educație, formare profesională, tineret și sport 2014-2020.

Proiectul constă în desfășurarea stagiului de pregătire practică în agenții de turism și hoteluri din Portugalia și Cipru și se adresează unui grup țintă alcătuit din 40 elevi aflați in formare profesională inițială în cadrul Liceului Tehologic „C.A. Rosetti" Constanța - 20 elevi clasa a X-a, domeniului de pregătire Turism și alimentație, 10 elevi clasa a XI-a calificarea Tehnician în turism, 10 elevi clasa a XI-a calificarea Tehnician în hotelărie, profilul servicii.

Durata plasamentului este de câte 3 săptămâni pentru fiecare flux. Perioada estimativă de derulare este:

- martie - aprilie 2020, flux I - Barcelos Portugalia, numărul de participanți: 10 elevi clasa a X-a, calificarea Tehnician în hotelărie, 10 elevi clasa a XI-a calificarea Tehnician în turism, domeniului de pregătire Turism și alimentație.

- martie - aprilie 2020, flux II - Paphos Cipru, numărul de participanți: 10 elevi clasa a X-a, calificarea Tehnician în turism, 10 elevi clasa a XI-a calificarea Tehnician în hotelărie, domeniului de pregătire Turism și alimentație.

Beneficiarul direct este Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti” Constanţa, în perioada 26.08.2019 – 25.08.2020.

Organizațiile partenere de primire sunt următoarele:

Portugalia

  • Hotel do Terço (Barcelos),
  • Hotel Apúlia (Apulia),
  • Hotel Estalagem Zende - Tuzel - Empresa de Turismo do Zende, Ida (Esposende),
  • Agenția de turism CávadoTur (Barcelos)
  • Agenția de turism Barvitur (Barcelos)
  • Partener intermediar: Associacao Intercultural Amigos Da Mobilidade (Barcelos)

Cipru

  • St. George Hotel Enterprises (Paphos)
  • Rivensco Consulting LTD (Strovolos Nicosia)

IMPORTANT:

Anunt selectie elevi